Γνωρίστε τον Παντελή Πετράκη

Access Consciousness | Facilitator

Από μικρό με θυμάμαι να με απασχολεί αυτό που σήμερα ονομάζεται Ολιστικότητα. Οι ιστορίες του παιδικού μου μυαλού δεν είναι εύκολο να αποδοθούν σε κείμενο, όμως είμαι πεπεισμένος σήμερα ότι είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που ντύνουμε το πρωί, δηλαδή το σώμα.

Έχοντας στο οικογενειακό μου περιβάλλον σημαντικό θέμα υγείας, με θυμάμαι από πολύ μικρό να έχω όνειρο να ασχοληθώ με την θεραπεία. Δεν ήξερα πως αυτό μπορεί να γίνει και πραγματικά δεν με ένοιαζε. Εγώ απλά το ήθελα! Όσο μεγάλωνα δε, τόσο και πιο μακρυά φάνταζε ο στόχος μου. Ο τρόπος που διάλεξε το σύμπαν να με φέρει στην θεραπεία…. Κάθε άλλο παρά γραμμικός ήταν. Από την μια πλευρά με τράβηξε στην άλλη.

Η επαφή με το σώμα ξεκίνησε από τον αθλητισμό καθώς ήμουν παλαιστής, αυτή η προσέγγιση με έκανε να αισθανθώ και να γνωρίσω απόλυτα το ανθρώπινο σώμα. Έπειτα ήρθαν οι σπουδές στις εναλλακτικές θεραπείες και μου έδειξαν τι μπορεί αυτό το σώμα να καταφέρει! Την αυτοκαταστροφή του ή την αυτοθεραπεία του. Το έκανα επάγγελμα, ασχολήθηκα σε όλους τους τομείς, από αθλητικά club έως spa manager. Εμπνεύστηκα και δημιούργησα το Agigma massage and therapies όπου πάντρεψα τις τεχνικές μου και συνέχισα να μαθαίνω νέες! Πάντα είχα εκείνη την αίσθηση ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό. Κάτι που εμπεριέχει το σώμα, από το μικρότερο κύτταρο του, έως όλο το σύμπαν γνωστό και άγνωστο.
Τι χαρά μπορούμε να λάβουμε και να δώσουμε στην Γη; Πόση χαρά μπορούμε να βιώσουμε στις σχέσεις μας; Στο επάγγελμά μας; Στο σώμα μας, μαζί με τον πλανήτη μας;

Είμαι Access consciousness Bars Facilitator BF, face lifting AFF με τάξεις σε όλη την Ελλάδα και έχω εμπνευστεί και δημιουργήσει τον θεσμούς όπως το every week Access Bars Class στο Ρέθυμνο Κρήτης. το “Ρωτάμε και Απαντάει” με προσκαλεσμένους θεραπευτές ανα τον κόσμο. Σεμινάρια όπως “Energetic Body Massage”, “Couple Massage Experience” και κάποια τα οποία περιμένω να μου ζητήσουν να υλοποιηθούν!

Έκτοτε έχω συνεισφέρει σε υπέροχους ανθρώπους στο να έρθουν στην Access consciousness και να διαχειριστούν εργαλεία όπως τα bars και το σώμα. Έχω συνεισφέρει σε ανθρώπους να αλλάξουν την ζωή τους, το σώμα τους, την αντίληψή τους. Το μαγικό είναι πως, αφού μπορώ εγώ να δουλέψω σε επίπεδο ενεργειακό και πνευματικό, μπορεί ο κάθε ένας!

Σας ευχαριστώ όλους για το ταξίδι που μου προσφέρετε και ποιος ξέρει, ίσως συναντηθούμε σε αυτό!

Μέχρι τότε επιτρέψτε να αναγνωρίσετε τα θαύματα που συμβαίνουν γύρω σας και μόλις τελειώσετε… Δημιουργήστε και άλλα!

Events Classes

Τι γίνεται αν η δημιουργία αφορά τη λήψη δώρων για το δώρο που επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι;