Access Bars Class... Ταξίδι στην Ελλάδα

Σας αρέσει να αλλάζετε την ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο; Μάθετε την ταχύτερα αναπτυσσόμενη μέθοδο σε περισσότερες από 176 χώρες σε όλο τον κόσμο

Καλώς ήρθες στην  Access Consciousness Bars Class® 

Μία μέρα όπου θα απολαύσετε τα οφέλη λαμβάνοντας και προσφέροντας 4 συνεδρίες αυτής της υπέροχης τεχνικής, που επιτρέπει στον εγκέφαλό σας να χαλαρώσει και να απελευθερώσει τα ηλεκτρομαγνητικά συστατικά όλων των σκέψεων, συναισθημάτων και βιωμάτων που είχατε στην ζωή σας, και είστε έτοιμοι να τα αφήσετε πλέον!

Ο εισηγητής σας Παντελής Πετράκης θα σας οδηγήσει με απόλυτη ασφάλεια, ευκολία και κατανοητικό τρόπο και ύφος, απο την γνωριμία με το εγχειρίδιο στην απονομή του διπλώματός σας!

Τι είναι τo Access Bars;

«Τα Bars»

Τα Access Bars® είναι 32 σημεία τα οποία αποθηκεύουν τα ηλεκτρομαγνητικά αποτυπώματα των σκέψεων, των συναισθημάτων, των στάσεων, των ιδεών, των κρίσεων και των απόψεών μας σχετικά με τη κάθε περιοχή με την οποία σχετίζονται.

Είναι ένα εργαλείο που απελευθερώνει και διαχέει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από τον εγκέφαλό και το ενεργειακό σας σύστημα.

Καθώς η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια διαχέεται, η ενέργειά σας αρχίζει να ρέει σωστά.Με την ενέργειά σας να ρέει σωστά, έχετε περισσότερο «χώρο» και συνειδητοποίηση – συνειδητότητα.

Έτσι, όταν αυτά τα 32 σημεία στο κεφάλι μας αγγίζονται ελαφρά για ένα χρονικό διάστημα, αρχίζουν να «τρέχουν» — η ενέργεια αρχίζει να κινείται ελεύθερα. Καθώς συμβαίνει αυτό, η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια απελευθερώνεται και διαχέεται.

Τι θα συμβεί στην τάξη;

Διαρκεί μια μέρα.
Θα δοθούν ένας τόνος εργαλείων και επιλέξτε εσείς τι λειτουργεί για εσάς.
Θα λάβετε 2 συνεδρίες “Bars”.

Θα δώσετε 2 συνεδρίες.
Θα πάρετε ένα εγχειρίδιο γεμάτο από ερωτήσεις, τεχνικές και μια εντελώς νέα εργαλειοθήκη αλλαγής.

Αναπνεύστε. Χαλαρώστε. Αποκτήστε σαφήνεια. Να είστε σε θέση να αλλάξετε τα πάντα!

Ποια είναι τα οφέλη από τη λειτουργία των “Bars” σας;

● Χαρά, Ηρεμία, Παιχνίδι και ευκολία σε κάθε πτυχή της ζωής σας
● Οι άνθρωποι ή οι καταστάσεις που κάποτε σας οδήγησαν σε δυσκολίες, δεν θα σας ενοχλούν ούτε θα σας προκαλούν προβλήματα πλέον
● Απελευθερώνει την ένταση, άγχος και βαρύ συναίσθημα (Το βαρύ συναίσθημα εξαφανίζεται για πολλούς μετά από μόλις 1 συνεδρία)
● Ευκολότερη διαχείριση για παιδιά και ενήλικες σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ζητήματα!
Σε αυτή την τάξη, θα μάθετε:
● Εργαλεία και τεχνικές, για τη δημιουργία των αλλαγών που αναζητάτε σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σας!
● Πώς να ‘τρέξετε’ Bars; θα λάβετε δύο συνεδρίες Bars® και θα δώσετε 2 συνεδρίες.

Δεν υπάρχουνπροαπαιτούμενα, μόνο η προθυμία να μάθετε κάτι νέο.

Αφορά και απευθύνεται τόσο σε θεραπευτές σωματικούς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, όσο και σε μη επαγγελματίες όπως ειδικότερα γονείς με παιδιά τα οποία έχουν ειδικές ικανότητες, ανθρώπους σε σχέση που θέλουν να μειώσουν τις εντάσεις ανάμεσά τους, ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν νέο επάγγελμα στον χώρο της φροντίδας του ανθρώπου κτλ

Τι ακολουθεί μετά το σεμινάριο;

Μόλις ολοκληρώστε την τάξη θα είστε σε θέση για να δώσετε Access Bars® σε άλλους όπως την οικογένειά σας, τους φίλους σας και / ή τους πελάτες σας . Ως Πιστοποιημένος Bars Practitioner και να δημιουργήσετε το δικό σας όνειρο. Προφανώς για εσένα που είσαι ήδη θεραπευτής και αν εμπιστεύεσαι την γνώμη μου μπορείς να το προσθέσεις στις ήδη τεχνικές σου. Ακόμα μπορείς να το συνδυάσεις με αυτές (Αρκεί να είσαι πάντα ξεκάθαρος τι είναι τα Bars και πότε απλά τα χρησιμοποιείς ή πότε δίνεις αμιγώς συνεδρία Access Bars®)

Η τάξη όχι μόνο απευθύνεται και σε ήδη θεραπευτές αλλά προσφέρει μαζί με το certificate και 8 CEU (Continuing Education Unit) σε όσες χώρες υπάρχει ο θεσμός πχ Ηνωμένες Πολιτείες

Τι πάντα γνωρίζατε ότι είναι εφικτό, αλλά ποτέ δεν καταφέρατε να το πετύχετε; Ας εξερευνήσουμε τι άλλο είναι πραγματικά δυνατό!

 

 

Access Bars Classes

Θα είναι μεγάλη χαρά να σε γνωρίσω και να συνεισφέρω στο να σου δώσει αυτή η τεχνική το μέγιστο που μπορείς να λάβεις.
No event found!

Events

Τι γίνεται αν η δημιουργία αφορά τη λήψη δώρων για το δώρο που επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι;