Access Bars class Αθήνα

Μήπως είναι καιρός να απαλλαγείτε από τις περιοριστικές πεποιθήσεις για τον εαυτό σας και τους άλλους;
💠 Μήπως θέλετε να ανοιχτείτε περισσότερο στη χαρά!!
💠 Μήπως είναι καιρός να αφήσετε πίσω σας τα παλιά μοτίβα σκέψεων, πεποιθήσεων, επιλογών…, άρα και συναισθημάτων για να πάτε παρακάτω;
Ιδού ο τρόπος…
Η τεχνική για να “δουλέψετε” πάνω σε αυτά!!
ACCESS CONSCIOUSNESS BARS TECHNIQUE – Worldwide Certificate
….Αυτολεξεί σημαίνει πρόσβαση στα εμπόδια του υποσυνειδήτου…
🔑 🔑 ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
Κατά την διάρκεια της συνεδρίας Access Bars®, χρησιμοποιείται μια απαλή πίεση, η οποία ενεργοποιεί 32 σημεία στο κεφάλι του δέκτη ενώ εκείνος είναι ξαπλωμένος άνετα στο κρεβάτι θεραπείας ή ενώ διαβάζει ή βλέπει τηλεόραση (ενδείκνυται για παιδιά με διαταραχές) ή ακόμα και όταν κοιμάται.
Κάθε ένα από αυτά τα 32 σημεία αναφέρονται σε μια συγκεκριμένη κατάσταση της ζωής μας (Δημιουργικότητα, Έλεγχος, Χρήματα, Σχέσεις, Θλίψη, Χαρά, Σεξουαλικότητα, Σώμα, κ.α.)
Μια απαλή επαφή με τα ακροδάχτυλα ενεργοποιεί και αποφορτίζει ηλεκτρικά φορτία τους περιορισμούς και τις πεποιθήσεις που κουβαλάμε και τα οποία μας δυσκολεύουν την ζωή.
‼ Φυσικά, περιλαμβάνει και αναφέρεται στη νευροεπιστήμη και την νευροπλαστικότητα του εγκεφάλου
🔐 Η συνεδρία των Access Bars® είναι μια πολύ απλή και παράλληλα ισχυρή τεχνική η οποία βελτιώνει την ροή της ενέργειας μέσα στο σώμα και την μεταξύ των νευρώνων επικοινωνία, ανοίγοντας νέες και υψηλές προοπτικές και πιθανότητες στην ζω.
Λόγω της απλότητας των χειρισμών και της λεπτομερούς εκπαίδευσης από τον κ. Πετράκη, η θεραπεία αυτή μπορεί να δοθεί και να ληφθεί από οποιονδήποτε άσχετα από την ηλικία, το φύλο και τον πνευματικό ή γνωσιακό του επίπεδο.
🔍 🔍 ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ
Ακόμα και από την πρακτική ανταλλαγής μέσα και κατά την διάρκεια της τάξης, αρκετά θέματα θα αρχίσουν να δρομολογούνται και να λύνονται γρηγορότερα.
Άνθρωποι που έρχονται στην τάξη με έλλειψη ενέργειας, κούραση, κατάθλιψη, με συμπτώματα κακού ύπνου οι οποίοι είναι κολλημένοι σε κάποια δικά τους θέματα και πιστεύουν ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει και δεν μπορούν να έχουν μια άλλη οπτική. Έρχονται με εναλλαγές διάθεσης, Φόβο, θυμό, διάφορες διαταραχές χαρακτήρα και γνωσιακές διαταραχές συγκέντρωσης, με ψυχικά τραύματα και άλλες διαταραχές που τους προκαλούν πόνο , αντίσταση, πίεση και δυσκολία στην ζωή, άλλαξαν πολύ περισσότερο από ό,τι θα μπορούσαν να φανταστούν.
Μετά την εκπαίδευση αυτή και παρόλο που διαρκεί 1 ημέρα, οι συμμετέχοντες μας αναφέρουν αλλαγές στις σχέσεις τους, οικογενειακές και ερωτικές, στην καριέρα, την φυσική, πνευματική και ψυχική τους υγεία.
ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ
Η Τεχνική Access Consciousness Bars® μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή ως συμπληρωματική της κύριας τεχνικής σας και πραγματικά εγγυόμαστε ότι είναι τεράστια η συνεισφορά της σε ψυχοθεραπευτές, ολιστικούς θεραπευτές, μασέρ, αισθητικούς, φυσικοθεραπευτές και όποιον με όποιο τρόπο ασχολείται με το να φροντίζει ανθρώπους και να συνεισφέρει στην αλλαγή τους είτε σωματική είτε ψυχική είτε προσωπικής ανάπτυξης.
❓ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ
Θα ήθελες να απελευθερώσεις το μυαλό σου από τις σκέψεις που σε ταλαιπωρούν δίχως να σε ωφελούν;
Να τιθασεύσεις το άγχος και να δημιουργήσεις περισσότερη γαλήνη, ενώ ο κόσμος παίζει με την παράνοια; Θέλεις τα εργαλεία, ώστε να αλλάξεις ακόμα πιο εύκολα την οπτική σου απέναντι σε όσα συμβαίνουν μέσα σου και γύρω σου;
Αξιοποίησε την ευκαιρία να γίνεις πιστοποιημένος Access Bars® practitioner.
Η εκπαίδευση, αν και ολοκληρώνεται σε μία ημέρα, θα σου δείξει το πως να εφαρμόζεις αυτή την απλή τεχνική με την οποία έπειτα θα μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου, στην οικογένειά σου, στους πελάτες που ήδη έχεις (αν με οποιονδήποτε τρόπο φροντίζεις ανθρώπους) περισσότερη ευκολία, γαλήνη, εξέλιξη και συνειδητότητα.
Αν σας αρέσει και εφαρμόσετε την τεχνική μπορεί να γίνει για εσάς, ένα παιχνίδι, μια πρόσθετη ενασχόληση ή να ανοίξετε την πόρτα σε μια ζωή που δεν έχετε ονειρευτεί 🙂
📘 ΤΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ
✅ Πρακτική γνώση στο πως να εφαρμόζεται την Access Bars®
✅ Εγχειρίδιο της τεχνικής το οποίο περιγράφει και απαντά όλες τις πληροφορίες
✅ Χάρτη με τα 32 σημεία στο κεφάλι
✅ Την δυνατότητα να λάβετε μέρος σε διάφορα άλλα σεμινάρια στα οποία τα Access Bars® είναι προϋπόθεση
✅ Δίδεται Παγκόσμιο Πιστοποιημένο Δίπλωμα – Παγκόσμια αναγνώριση μέσω της επίσημης πιστοποίησης
✅ Θα λάβετε και θα δώσετε από 2 συνεδρίες (εκεί θα ξεκινήσουν οι αλλαγές)
👨‍🏫 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Παντελής. Γ. Πετράκης
Ο Παντελής κατάγεται από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Ρέθυμνο. Συνηθίζει να λέει πως παλιότερα, ο τρόπος ζωής στην Κρήτη είναι εκείνος που πληρώνουμε σήμερα σεμινάρια για να τον διδαχτούμε. Ο ίδιος είναι Ολιστικός θεραπευτής με ειδίκευση μέσα από το σώμα να συνεισφέρει στην αλλαγή της ύπαρξης! Όντας αθλητής της ελευθέρας πάλης και έχοντας σπουδάσει και ασκήσει σωματικές θεραπείες όπως Ρεφλεξολογία, Αρωματοθεραπεία, Λεμφική μάλαξη, Ηλεκτροβελονισμό, Bowtech ενώ παράλληλα έχει υποστηρίξει την εμπειρία του με σπουδές στην Συνθετική συμβουλευτική ψυχικής υγείας, την Κινέζικη φιλοσοφία της Ιατρικής, την ενεργειακή διατροφολογία και την Αccess Consciousness καθώς και με πλήθος σεμιναρίων όπως Reiki, Akasha therapy, Ροηκότητα κ.α Θεωρεί σήμερα πως αυτό που έχει να προσφέρει δεν έρχεται τόσο από κάποια συγκεκριμένη προσέγγιση αλλά μέσα από την ολιστική κατανόηση που του έχει προσφέρει το ταξίδι του!
Η φράση που τον περιγράφει επαγγελματικά είναι η εξής: «Η δόξα και η ικανότητα αλλαγής δεν αποδίδεται σε καμία τεχνική και σε κανένα θεραπευτή αλλά στο ίδιο το σώμα και το πνεύμα (ψυχή). Εμείς ως θεραπευτές απλά ενεργοποιούμε αυτές τις υπέροχες ικανότητες που ήδη υπάρχουν και απλά τις ανακαλύπτουμε!»
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Απευθύνεται σε Επαγγελματίες ή Φοιτητές/τριες Αισθητικής, Φυσικοθεραπείας, Μακιγιάζ, Κομμωτές, Ανέργους και όσους θέλουν μία νέα επαγγελματική σταδιοδρομία. Κάποιος μπορεί να μάθει αυτή την τεχνική και για δική του προσωπική, αλλά και οικογενειακή χρήση.
Κόστος:
240€ (σύμφωνα με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®)
Όσοι επαναλαμβάνουν το σεμινάριο ή είναι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών, καταβάλλουν τη μισή τιμή, δηλαδή 120 ευρώ.
Κράτηση Θέσης Προκαταβολή: 40€
Την συμμετοχή σου μπορείς να την κλείσεις είτε πληρώνοντας την προκαταβολή είτε ολόκληρο το ποσό εδώ: shorturl.at/rvK56
📅 Ημερομηνίες:
Κυριακή29 Νοεμβρίου 2022 10:00-19:00
Συγκεκριμένος αριθμός ατόμων.
☎️ Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνo 6972612027 / Oksana wioska
Διάβασε και Δες περισσότερα:
👁‍🗨 💻 Βίντεο για την Τεχνική Access Consciousness Bars:
💠 Τι είναι η Access Bars με απλά λόγια https://www.youtube.com/watch?v=JrpKRa0M-hA
💠 Είναι δύσκολο το να εφαρμόσεις τα Bars? https://www.youtube.com/watch?v=ElLd9ytUZE0&t=218s
💠 Τι συμβαίνει στο μυαλό κατά την διάρκεια μιας συνεδρίας. Η επιστήμη στα Bars.
https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk
💠 Ιστορίες αλλαγής με Access Bars https://www.youtube.com/watch?v=xrewUQkFE-c&t=9s
⚠️ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Date

Dec 01 2022
Expired!

Time

10:00 am - 7:00 pm
QR Code
Cart
  • No products in the cart.