Energetic Access FaceLift by Pantelis Petrakis

ΜΟΝΟ 1 ΗΜΕΡΑ… ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Έχετε ποτέ ευχηθεί ή επιθυμείτε κάτι να αλλάξει στη ζωή σας; Μια σχέση, ένα ζήτημα υγείας; Η οικονομική σας κατάσταση ή η σχέση σας με τα χρήματα;

Πως θα σας φαινόταν, το να μπορέσετε να βοηθήσετε το παιδί σας την ώρα που βλέπει τηλεόραση, διαβάζει ή κοιμάται;
ΕΙΣΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ?
Πόσο ως θεραπευτής εμπιστεύεσαι ότι το σώμα έχει την υπέροχη δύναμη να δημιουργεί αλλαγές με απόλυτα εύκολο τρόπο;
Πόσο θα υποδεχόσουν με αγάπη και ευκολία μια ακόμα γνώση η οποία έχει αλλάξει την ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους στον πλανήτη;
Πόσο μπορείς να μην κρίνεις ή συγκρίνεις με ότι ήδη έχεις στα χέρια σου και να ανοίξεις σε κάτι νέο το οποίο αγκαλιάζεται απο νευροεπιστήμονες μέχρι υπερβατικούς θεραπευτές;

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
Άσχετα με το πόσο σκληρά προσπαθήσατε μέχρι σήμερα. Επιτρέψτε μου να σας πω με πλήρη συνείδηση και εμπειρία 20+ετών στις εναλλακτικές θεραπείες ότι. Αξίζει να αγγίξετε αυτή την γνώση.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΣΟΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ACCESS BARS?
Είναι πολύ εύκολο. Για να γίνεις Access Bars Practitioner το μόνο που χρειάζεται είναι να παρακολουθήσεις ΕΝΑ Access Bars Workshop ΜΙΑΣ (1) ΗΜΕΡΑΣ! Αυτό είναι μια επένδυση των 240 € για μια φορά στην ζωή σου!
Έπειτα θα έχεις την άδεια να δημιουργήσεις την δική σου σελίδα και λογαριασμό στο site της Access Consciousness, θα παραλάβεις ότι παραστατικά χρειάζονται ώστε να μπορείς να προσφέρεις συνεδρίες Access Bars.

ΤΙ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ
Η διαφορά που λάτρεψα σε σχέση με πολλές άλλες θεραπείες είναι πως αφού πάρεις την γνώση τότε ξεκινάει μια υπέροχη υποστήριξη σε παγκόσμιο επίπεδο και ανα χώρα επίσης πάνω στην τεχνική.
Είτε είσαι θεραπευτής. Είτε θες να γίνεις εκπαιδευτής. Είτε αν επέλεξες να διδαχτείς την τεχνική και να αγκαλιάσεις την φιλοσοφία της ώστε να συνεισφέρεις σε μέλη της οικογένειάς σου ειδικά στους κοντινούς σου παιδιά, συζύγους, γονείς.

Τα Access Bars® έχουν συνεισφέρει σε χιλιάδες ανθρώπους στο να αλλάξουν διάφορες δύσκολες πτυχές της ζωής τους. Αναφέρουν βελτίωση στην υγεία τους, ευκολία στον ύπνο, χάσιμο κιλών και επιστροφή στην ιδανική τους εικόνα, καλύτερο sex, πιο ποιοτικές σχέσεις, απαλλαγή από το άγχος, διαχείριση του stress και πολλά ακόμα!
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ
Μπορείς να μάθεις Access Bars® σε μία μόνο ημέρα ! Πως; Αρκεί να παρακολουθήσεις το workshop που θα καθοδηγήσω κοντά στην περιοχή σου!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μου είναι απέραντα ευχάριστο το ότι, θα γίνει αυτό το σεμινάριο καθώς είχε προγραμματιστεί νωρίτερα και μας πρόλαβε ο covid-19. Είναι πολύ ιδιαίτερο λοιπόν καθώς για εμένα συμβολίζει την “Συνέχεια”, ότι προχωράμε σε ότι και αν συναντήσουμε μπροστά μας! Αυτός είναι ο άνθρωπος! Ο δεύτερος λόγος που κάνει σημαντική αυτή την για δεύτερη φορά πρώτη φορά στην θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι είμαι καλεσμένος απο συναδέλφους θεραπευτές άλλων τεχνικών οι οποίοι άκουσαν για την τεχνική ή κάποιοι δέχτηκαν και επέλεξαν να την εντάξουν στο δυναμικό τους! Προφανώς και έχουμε αφήσει χώρο σε μη θεραπευτές να συμμετάσχουν καθώς είναι η φύση της τεχνικής αυτή η οποία όχι μόνο επιτρέπει αλλά ίσως επιβάλλει τις διαφορετικές ενέργειες, χαρακτήρες, ανθρώπους μέσα στην ίδια διαδικασία.

Στα Bars όσο δίνεις λαμβάνεις, και όσο αλλάζει ο δέκτης τόσο τα κομμάτια σου που ταυτίζονται με αυτόν, αλλάζουν επίσης!

Με λαχτάρα για συν-δημιουργία σε προσκαλώ να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία και να συνεχίσουμε μαζί το ταξίδι!

Διάβασε περισσότερα στο
https://www.pantelispetrakis.com/classes/access-bars/

Διάβασε την προσωπική μου εμπειρία εδώ:
https://www.pantelispetrakis.com/about/

Εαν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ ενημερώστε μας!

Το ήξερες ότι στις 17/05 θα τρέξει σεμινάριο αποκλειστικά για όσους θέλουν να επαναλάβουν την τάξη των Bars®?

Ποιους χρειάζεται να ενημερώσεις για τις 18/07 για να παραβρεθεί στην 1η τάξη του στην Access Consciousness Bars®?

 

 

Date

Jul 19 2020
Expired!

Time

10:00 am - 6:00 pm

Τοποθεσια

Athens (Η ανακοίνωση του χώρου θα γίνει κατόπιν των συμμετοχών)
Athens, Greece
Κατηγοριες
Παντελής Πετράκης

Διοργανωτης

Παντελής Πετράκης
Phone
+30 28310-22060
Email
info@pantelispetrakis.com
X
QR Code