Access Bars Class στα ΧΑΝΙΑ

ΜΟΝΟ 1 ΗΜΕΡΑ… ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Έχετε ποτέ ευχηθεί ή επιθυμείτε κάτι να αλλάξει στη ζωή σας; Μια σχέση, ένα ζήτημα υγείας; Η οικονομική σας κατάσταση ή η σχέση σας με τα χρήματα; Πως θα σας φαινόταν, το να μπορέσετε να βοηθήσετε το παιδί σας την ώρα που βλέπει τηλεόραση, διαβάζει ή κοιμάται;
ΕΙΣΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ?
Πόσο ως θεραπευτής εμπιστεύεσαι ότι το σώμα έχει την υπέροχη δύναμη να δημιουργεί αλλαγές με απόλυτα εύκολο τρόπο;
Πόσο θα υποδεχόσουν με αγάπη και ευκολία μια ακόμα γνώση η οποία έχει αλλάξει την ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους στον πλανήτη;
Πόσο μπορείς να μην κρίνεις ή συγκρίνεις με ότι ήδη έχεις στα χέρια σου και να ανοίξεις σε κάτι νέο το οποίο αγκαλιάζεται απο νευροεπιστήμονες μέχρι υπερβατικούς θεραπευτές;

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
Άσχετα με το πόσο σκληρά προσπαθήσατε μέχρι σήμερα. Επιτρέψτε μου να σας πω με πλήρη συνείδηση και εμπειρία 20+ετών στις εναλλακτικές θεραπείες ότι. Αξίζει να αγγίξετε αυτή την γνώση.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΣΟΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ACCESS BARS?
Είναι πολύ εύκολο. Για να γίνεις Access Bars Practitioner το μόνο που χρειάζεται είναι να παρακολουθήσεις ΕΝΑ Access Bars Workshop ΜΙΑΣ (1) ΗΜΕΡΑΣ! Αυτό είναι μια επένδυση των 240 € για μια φορά στην ζωή σου!
Έπειτα θα έχεις την άδεια να δημιουργήσεις την δική σου σελίδα και λογαριασμό στο site της Access Consciousness, θα παραλάβεις ότι παραστατικά χρειάζονται ώστε να μπορείς να προσφέρεις συνεδρίες Access Bars.

ΤΙ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ
Η διαφορά που λάτρεψα σε σχέση με πολλές άλλες θεραπείες είναι πως αφού πάρεις την γνώση τότε ξεκινάει μια υπέροχη υποστήριξη σε παγκόσμιο επίπεδο και ανα χώρα επίσης πάνω στην τεχνική.
Είτε είσαι θεραπευτής. Είτε θες να γίνεις εκπαιδευτής. Είτε αν επέλεξες να διδαχτείς την τεχνική και να αγκαλιάσεις την φιλοσοφία της ώστε να συνεισφέρεις σε μέλη της οικογένειάς σου ειδικά στους κοντινούς σου παιδιά, συζύγους, γονείς.

Τα Access Bars® έχουν συνεισφέρει σε χιλιάδες ανθρώπους στο να αλλάξουν διάφορες δύσκολες πτυχές της ζωής τους. Αναφέρουν βελτίωση στην υγεία τους, ευκολία στον ύπνο, χάσιμο κιλών και επιστροφή στην ιδανική τους εικόνα, καλύτερο sex, πιο ποιοτικές σχέσεις, απαλλαγή από το άγχος, διαχείριση του stress και πολλά ακόμα!
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ
Μπορείς να μάθεις Access Bars® σε μία μόνο ημέρα ! Πως; Αρκεί να παρακολουθήσεις το workshop που θα καθοδηγήσω κοντά στην περιοχή σου!

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Μου είναι απέραντα ευχάριστο το ότι, είμαι καλεσμένος εκείνων οι οποίοι διδάχτηκαν πριν καιρό την τεχνική. Δούλεψαν με τα Bars, είδαν τα αποτελέσματά της τεχνικής στην ζωή των ανθρώπων και με αυτό το κάλεσμα βοηθούν όλο και περισσότερους να γνωρίσουν την τεχνική ώστε όλοι μαζί να απολαύσουμε όλες τις υπέροχες ικανότητες, δυνατότητες και πιθανότητες έχουμε για την ζωή μας!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ
ή
Διάβασε περισσότερα στο
https://www.pantelispetrakis.com/classes/access-bars/

Διάβασε την προσωπική μου εμπειρία εδώ:
https://www.pantelispetrakis.com/about/

Εαν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ ενημερώστε μας!

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το Workshop είναι ένας χώρος ο οποίος ονομάζεται Dale Paso του Κου Κακαβελάκη Κωνσταντίνου.
Ένας χώρος στον οποίο το σώμα βρίσκει τον ναό του! Πραγματικά είμαι χαρούμενος που τα Access Bars για δεύτερη φορά θα τρέξουν σε ένα χώρο που τα σώματα έχουν μάθει να φεύγουν απο έγνοιες και προβληματισμούς, να γεμίζουν πάθος και χαρά για ζωή.
Ευχαριστούμε Κωνσταντίνε! Ευχαριστούμε Dale Paso!

Ο χώρος είναι έτοιμος να μας υποδεχτεί πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις για την στέγαση του workshop όσο αφορά τα υγιονομικά κρητίρια λόγο Co-vid 19.
Εδώ να σας ενημερώσω ότι το σεμινάριο θα διεξαχθεί φορώντας μάσκες, ποδονάρια και χρήση αντισηπτικού σε κάθε ανταλλαγή συνεδρίας!

Με λαχτάρα για συνεργασία
Πετράκης Παντελής
Ολιστικός Θεραπευτής / Εκπαιδευτής
Access Consciousness (BF) (AFF) (BP) (ABP) (AFP)

* Το ήξερες ότι
Την Κυριακή 28 / 06 στο Mystic Nails Greece θα γίνει το Energetic Access Consciousness FaceLifting
https://www.agigma.gr/el/pages/FACELIFTINGCLASS.php

Την Παρασκευή 26/06 θα γίνει το Get Your Happy On
https://www.agigma.gr/el/pages/GetYourHappyON.php

Μάθετε περισσότερα εδώ
https://www.pantelispetrakis.com/classes/

Date

Jun 27 2020
Expired!

Time

10:00 am - 7:00 pm

Κοστος

€240.00

Περισσοτερα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Τοποθεσια

Dale Paso
Mariakaki, & Zimvrakakidon 155, Chania 731 35, Greece
Παντελής Πετράκης

Διοργανωτης

Παντελής Πετράκης
Phone
+30 28310-22060
Email
info@pantelispetrakis.com
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
X
QR Code